Babyfotografering

Disse skønne billeder fanger dit barns første dage i livet på en kreativ og unik måde og bevarer din families mest dyrebare øjeblikke. Her lægger jeg vægt på din baby med flotte, bløde farver som hvid, creme og pasteller, der giver et smukt spil med din babys hud.

Jeg anbefaler at lave nyfødte-portrætter i de første 4-12 dage, når din baby er meget søvnig og fleksibel. Hvis du har specifikke ønsker, så kontakt mig meget gerne, så vi sammen kan udveksle ideer om stil, farver, rekvisitter og garderobe.

Se priserne her

 

Graviditets- og Moderskabsfotografering

For kvinder er dette tidspunkt måske den mest specielle og unikke tid i livet. Anne Trøjborg Fotografi skaber smukke fotos i en elegant, klassisk og tidløs stil med sans for det enkle og rene. Jeg søger efter at indfange din personlige, indre styrke og skønhed, så du fremstår netop som den kvinde, du er.

Graviditets-fotografering er bedst ved 7.–8. måned og tager normalt omkring en time i studiet og lidt længere på udvalgt location. Partnere og børn er altid velkomne til at deltage. Nøgenhed er en personlig mulighed i enhver graviditets-session, og i tæt samarbejde med dig og dine ønsker vil jeg komme med forslag til posering, belysning, garderobe og stil.

Professionel hår- og make-up artist kan være med til at give billedet det sidste twist med en pæn og diskret make-up. Jeg formidler gerne kontakten. Jeg har tidligere arbejdet med makeup, så jeg giver også mulighed for, at jeg lægger en makeup. Med den erfaring jeg har som tidligere materialist, ved jeg hvad der fungerer, så det kan du være helt tryg ved.

Se priserne her

Det er helt op til dig selv. Det er ikke et must, men husk at makeuppens vigtiges opgave er at sørge for, at din hud ser frisk og naturlig ud. Mit vigtigste mål med fotograferingen er at få dig til at udstråle glæde og sundhed.
 

I fotostudie

I studie

 

Pris

Opstarts tilbud 600 kr. inkl. moms - 150 kr. pr billede

Inkluderet:

1 times fotografering
Efterfuldt af billedbehandling
Billederne levers både i farve & stort/hvid
Levering af højt opløselige billeder

 

On-Location

 

Pris 1

Opstarts tilbud 800 kr. inkl. moms - 150 kr. pr billede

Inkluderet:

1 times fotografering
Efterfuldt af billedbehandling
Billederne levers både i farve & stort/hvid
Levering af højt opløselige billeder


Pris 2

Opstarts tilbud 1.200 kr. inkl. moms - 150 kr. pr billede

Inkluderet

Op til 2 timers fotografering
Efterfuldt af billedbehandling
Billederne levers både i farve & stort/hvid
Levering af højt opløselige billeder

 

Skræddersyet løsning

 
Jeg tror 100% på kvalitet frem for kvantitet. Den skræddersyet løsning det uforpligtende tilbud, man kan få ude på fotosessionen. I får det uforpligtende tilbud med det samme, når billederne kigges igennem på fotosessionen, hvis ønsket.

Denne pakke er en god mulighed, for dem der bliver overrasket over flere gode billeder, end det pakketilbud man først havde valgt.

Her er der ikke et forudbestemt antal billeder. Jeg udvælger og redigerer ALLE de billeder, som jeg synes har høj kvalitet og som bidrager til den historie, som billederne skal skabe.

Det er altid muligt at få en skræddersyet løsning, når I ser billederne i gennem på fotosessionen
 
 

BEMÆRK

Nyfødte er bedst, når de fotograferes inden for de første to uger.
Alle aldre er meget velkommen.

Forældre er velkommen til at deltage i en af sessionerne i årets løb, såvel som søskende undervejs.

Efter selve fotograferingen modtager du en mail med et link, hvor du kan udvælge de fotos, du ønsker billedebehandlet. De ligger tilgængelig som download på serveren i 7 dage.

Der er mulighed for tilkøb af: Billedeprint i alle størrelser, USB-præsentationsboks, mini-fotobog og album.

Hvis der ønskes et andet interval end det pakkerne tilbyder så skriv, så skræddersyer jeg en pakke til jer.

Kørsel:
Hvis du ønsker fotosessionen on-location, og kørsel for mig tur/retur er over 30km, vil der komme en takst på 3 kr pr. km. oveni prisen.
 
 

Priser for hår og makeup

1 time inden fotosession. En naturlig makeup
Pris: 250 kr. inkl. moms.
1,5 time inden fotosession. En skinnende, matte, lyse/mørke skygger
Pris: 450 kr. inkl moms