FAQ

Har du nogen spørgsmål?

KONTAKT MIG HER

Hvad skal jeg have med til en foto-session?

Det er altid en god ide at medbringe ensfarvet tøj i både lyst og mørkt. Undgå noget, der er for spraglet og tag smykker på, hvis det passer til din stil. Tag gerne forskellige bluser, bukser og jakker med og læg din make-up lidt kraftigere, end du normalt gør. Make-up på foto er lidt anderledes end hverdags lys, da kameraet og lyset virker dæmpende på farverne.

Godt humør er også en rigtig god ting at have med. Det er vigtigt, at du kan genkende dig selv på billederne, så nyd processen og vær dig selv.

Billederne bliver altid bedst, hvis man er afslappet, så undgå stressende opgaver inden du ankommer. Det vil kunne ses, hvis tankerne er et andet sted.

Hvor mange billeder får vi?

Det kommer helt an på, hvilken pakkeløsning der bliver valgt. Det er altid mugligt at få et tilbud, hvis andet ønskes.

Hvornår får vi billederne?

Alle fotos leveres i et online-galleri senest 14 dage efter sessionen. Billederne leveres i fuld opløsning og er velegnede til print.

Er billederne redigerede?

Jeg afleverer KUN redigerede fotos, og de afleveres alle både i sort/hvid og i farve version.

Hvad sker der så efter min fotosession?

Efter fotograferingen bruger jeg nogle dage på at udvælge de billeder, som du skal vælge imellem (ubehandlede og i lav opløsning). De kan ses i 7 dage, hvorefter de forsvinder igen. Du får derefter sendt et link, hvor de efterbehandlede, digitale billeder vil være. Du får dem tilsendt digitalt, så du kan bruge dem til det format, vi har aftalt, og, som er mest velegnet til dit formål.

Skal vi betale for transport?

Hvis du ønsker fotosession on-location, og kørsel for mig tur/retur er over 30km, vil der komme en takst på 3 kr. pr. km. oveni prisen.

Hvordan starter vi?

Vi starter ud med en hyggelig snak over mobil eller Skype om, hvad dine billeder skal bruges til, og om du har nogle særlige ønsker til location m.m. Jeg vil her få en fornemmelse af, hvem du er, og hvilken stil du ønsker.

Skal jeg vælge en makeup Artist?

Det er ikke et must, men mange føler en ro i at overlade ansvaret til en fagperson, der ved lige netop, hvordan det skal være til det portræt, du ønsker dig. Det er vigtigt, at du kan slappe af og vide, at i den time, du har sammen med mig, er det dig, der fokus på. Det afhænger også meget af, hvad billedet skal bruges til.